] }

Saturday, 8 September 2012

cara mengelakkan diri dirogol

assalamualaikum semua...aku nak share tips macam mane nak elakkan diri anda dirogol..nie untuk wanita sahaja...tak kan lah aku bagi tips untuk lelaki lak...ade kes lelaki dirogol wanita ke kat malaysia???...haha...setakat nie aku takde dengar lagi...hihi....kat bawah nie ade sedikit tip untuk korang yer...

1. Jangan jalan bersendirian di tempat yang kurang makhluk yang bergelar manusia...nie bukan kat kampung orang nak ambil tahu hal orang lain...sekarang nie semua bz ngn kerja masing-masing aje..kat kampung boley la nak jalan-jalan sorang diri...namun begitu, jangan sesekali jalan seorang diri di tempat yang takde orang...jangan gatal-gatal kaki ambil jalan shortcut untuk ke mane sahaja...ada mata yang memandang dari jauh...


2. Jangan berpakaian sexy...nafsu lelaki kuat...imaginasi jugak kuat...haha...bila dah berpakaian sexy...macam-macam yang terbayang di otak...nanti korang akan jadi target lelaki....so, korang akan diperhatikan sampai sampai masa yang sesuai untuk dirogol...tapi sekarang nie dah tak kira sexy atau pun tak..janji perempuan...tapi peratus perempuan sexy dirogol adalah tinggi...

3. Jangan sesekali try bomoh...bomoh tu lelaki...korang taw kenapa bomoh boley rogol wanita??...bomoh kan duk bilik kecik aje..lam bilik bomoh ada tv x??..kerja bomoh duk lam bilik pas tu baca jampi serapah aje...bila dah ade orang datang berubat mula la tak tahan....haha...so...jangan try bomoh...syirik....

4. Jangan sesekali menerima air dari mana-mana lelaki...melainkan kalau air kotak dan air tin...korang kena tengok dia bukak depan korang..nanti tak pasal-pasal mabuk kena pil...haha...

5. Nak perogol takut ngn korang senang aje..korang bawak pistol mainan...pas tu letak dalam beg...bawak parang ke...kalau ada lelaki kacau..ape lagi...keluarkan la senjata tu..kompem lari..ahaha...kalau polis tanya kenapa bawak benda tu...cakap je la untuk keselamatan...

6. Last tips....korang wat la badan korang macam nie....kompem 100% takde lelaki yang kacau....bukan setakat kacau...nak ngorat pun maybe takde kot...hahaha...kat bawah nie ha.....



#kalau ada lagi tips boley letak kat komen..haha

22 comments:

  1. last tu compom mmg tak kena rogol hbaiklah!ahaha... ter

    ReplyDelete
  2. haha . memang giler lah kalo yang last tuu . orang nak kenyit mata pun dah takut XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase2 mun boley wat y last tu..haha

      Delete
  3. haha adeh yg last tu x tahan tuh !






    slm lebaran,
    cik ana

    ReplyDelete
  4. Mohon ajarkan macam mane nak dapat yang macam last tu . keh keh keh !

    ReplyDelete
  5. Tambahan, b'doa kepada Allah semoga dijauhi perkara tersebut.

    ReplyDelete
  6. kahkahkah tak kuasa haku nak buat badan macam tu. haku sendiri tengok dah seram. haha

    ReplyDelete
  7. hahahaha.... takleh bla badan pompuan tu, menakutkan.. XD... good tips btw, insyaAllah, kena lebih berhati2 selepas ini...

    ReplyDelete
  8. Macam mana nak buat badan macam last picture tu ? haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. senang aje..nti piko bg tutorial..haha

      Delete

tinggalkan komen anda....
tq...