] }

Thursday, 11 October 2012

kenapa lelaki suka tengok tetek?




assalamualaikum...entry kali nie bukan lucah...sekadar menghiburkan suasana...hehe..tapi dah jadi hakikat nya bagi seorang lelaki..aku duk tengok kwn aku suka sangat upload gmbr kat fb...tak lah sexy...tapi tetek tu tertonjol la...terasa nak wat entry sal tetek....haha

nie fakta...bila tengok perempuan...tempat pertama yang lelaki tengok mesti wajah dulu...nak tengok comel ke tak..ada jerawat ke tak...putih ke tak....tengok muka pun dah macam-macam lelaki boley sebut...bukan lelaki sahaja...wanita pun kalau dia tengok wajah perempuan mesti ada komen-komen jugak....tempat kedua turun ke bawah cket iaitu tetek...tetek nie aset wanita..kena jaga...hehe...jadi ada beberapa sebab kenapa lelaki suka tengok tetek...
kenapa lelaki suka tengok tetek?...

1. dari kecil lagi tak kira bayi lelaki ataupun perempuan mesti didedahkan dengan tetek dahulu...auto je    mulot akan isap bila ibu bagi tetek...haha..tak mustahil la kenapa lelaki suka tengok tetek...dah dari kecil lagi dah tengok..siap isap lagi...haha..bila dah makin besar makin la suka...

2. kerana tetek susah dilihat...sebab tu lelaki ingin tahu lebih lanjut mengenai tetek...tetek dah la tertutup dengan baju dan bra...ade ke wanita kuar rumah pakai kain je..pas tu tetek tak tutup???...jadi...lelaki nak taw apa kelebihan tetek nie...

3. tetek berada di hadapan dan lebih menonjol..orang akan tengok benda yang berada di hadapan dahulu sebelum tengok bumper belakang..

jadi...janganla wanita marah pada kaum Adam bila mereka merenung tetek anda...itu sudah lumrah..melainkan mereka yang menutup dada mereka dengan tudung...amat sukar bagi lelaki untuk merenung tetek...


#malam nie malam jumaat...yang berkahwin boley la tengok tetek dengan live...

32 comments:

  1. cm 2 ya,,,bru taw
    dlu law laki pndg cm 2,trs dpt title 'gatal' & 'gila seks',,,
    Hahahaha,,,skrg da b'ubh pndgn^^

    ReplyDelete
  2. sbb tu perempuan kne labuhkan tudungnya hingga bawah dari dada... huhuhu.. btw, kalau boleh, guna la bahasa sopan sikit.. malu laa.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. pompuan kene tutup tetek...bukan dedahkan...

    ReplyDelete
  4. Hahaha. Gila punya entry, sebab tu peremuan harus cover their chest.

    ReplyDelete
  5. hahahah sulit entry ni tau..bahaya

    ReplyDelete
  6. ak xrasa lucah..haha.. dari awal sampy hbis aku gelak..

    ReplyDelete
  7. haha baru tau tapi laki suka cakap orang dah bagi free rugi tak tengok wooOO sengal !!!:P

    ReplyDelete
  8. hahaha..Piko2 buat entry berani !!

    hahaah...nak tergelak tau dakk..!! Sekarang kebanyakkan perempuan memang tak tau malu dah , sadis sungguh.. =))

    ReplyDelete
  9. #shar90. sukalah tu ==" cehhh
    lelaki memang begitu =="

    ReplyDelete
  10. no komen...hehhee...
    lumrah lah kan...

    *tension dgn jerawat...sobsss :(

    ReplyDelete
  11. eh..baru perasan entry ni.pakai tudung labuh pun mesti laki tertanya2 macam mane rupa dia kan.hahaha. tudung ke tak ke labuh ke, mesti situ jadi perhatian dulu..laki kan.

    ReplyDelete
  12. haha...entry tetek nie mkin hot...haha..

    ReplyDelete
  13. tapi tak semua lelaki macam tu.. ada yang alim.. cm pakwe aku.. alim gitu

    ReplyDelete
  14. HAHA ! kelakar+malu baca entry niw..

    ReplyDelete
  15. Cam BARUA jew ayatnye... apew2 pown.. terBAEEKKKK!!!! hakahak! xD peace!!! Vm

    ReplyDelete
  16. kalau ada lelaki yang tak suka boleh dipertanyakan apa dia normal saja

    ReplyDelete
  17. hahahaa.. fresh milk.. ngok ngek yer piko

    ReplyDelete
  18. kalau laki2 xsuke nape laki2 ade payudara tapi kempes.oleh sebap tu lah laki2 suke ngok pompan pnye sbab ianya cam gunong kinabalu.he10x

    ReplyDelete
  19. gilaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!1
    aku mampu gelak je . hahahha
    mohon share carian di google tentang entry berkaitan ,
    mesti traffik banyak nie . Hhahahahha

    ReplyDelete
  20. perempuan perlu tutup aurat jgn pkai bju yg ketat...zaman sekarang perempuan memang tk tutup aurat,tapi blog nie bahasa dia yg tk kena sikit...piko terbaik

    ReplyDelete
  21. Ehh , baik ahh Broo . Wa pun suke gakk cite nehh

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...