] }

Thursday, 26 July 2012

dedikasi khas

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

korang pose x?..klu perempuan x pose aku x kesah sangat sebab diorang special...lelaki kalau tinggal pose ngn sengaje baek tukar jantina la..haha...

entry nie khas ditujukan kepada rakan-rakan blogger yang telah banyak membantu aku dalam dunia blog...kalau diikutkan memang dah lame aku wujudkan blog nie..dan kalau aku aktif memang dah banyak follower aku...haha...dulu aku hidup lam dunia blog tanpa bantuan sesiapa..hanya berbekalkan internet nak cari contoh blog..blog aku dulu simple giler...hahaha..

nie entry aku yang pertame...kotak hatiku...aku lupe macam mane aku wujud dan boley terpikir nak luahkan perasaan aku kt blog nie...hahaha...tergelak jugak aku bace post 2...agak merapu...

tahun nie aku rase nak bergiat aktif pas aku abes final exam dan i/allah menamatkan pengajian ku x lame lagi...aku ucapkan ribuan terime kasih kat 3 individu nie y tolong aku bergiat aktif..hahaha...

Tiga gadis bertuah tersebut ialah....

1. cik mun.....die nie lah yang bagi link kt aku suroh join group kt fb n bg tutorial...
2. mira maisara...die nie yang bagi tunjuk ajar kt aku...
3. cik lyssa...korang kalau x follow blog si gadis nie memang pelik bagi aku...semua tutorial aku tgk kt    cnie



setakat nie je entry aku kali nie...aku harap korang follow blog tiga rakan blogger aku kt atas 2...dah kawen nanti jangan lupe ajak aku...hahaha



30 comments:

  1. mira maisara tu student palam kan.. ko nih ex student palam juga lh ye? setau lyla, dia x buat tutorial..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku bkn ex palam la..mmg dye x wt..tp dye y tlg aku...hehe

      Delete
  2. Nana hari tu penah baca balik entry zaman purba dalam blog sendiri. Tergelak guling guling sorang2. Memang sangat kelakar. Hehehe :D Anyw, selamat kembali berblogging :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...2 la...kelakar je...slmt berblogging...salam ramadhan..

      Delete
  3. alamak . malu..maluuu . ada nama Lyssa pulakk dah aihh ..

    ReplyDelete
  4. whoa ! terkejut den . thanks piko . tolong ikhlas . tolong yang mampu je . huhu . :D selamat berpuasa ^__^

    ReplyDelete
  5. org ganuuuuuu!salam kenal..
    senegeri la kite..
    heee

    ReplyDelete
  6. Semoga menjadi seorg blogger yg berjaya one day, InsyaAllah. Support you bro. hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/three-things-in-one-e.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq ee...support ee jgk...hihi

      Delete
  7. brsemangat waja.. smoga sntiasa brsemangat utk update blog.. :-)

    ReplyDelete
  8. aaaa...kene ke pollow kalau aku tanak boleh?? haha

    ReplyDelete
  9. Rakan dalam blogging penting rakan kita dalam dunia realiti.Apapun selamat berjaya dalam dunia blogging.

    ReplyDelete
  10. eh waaaww lame tak singgah sini.belog kamu comel der.dah takde dah ayt ni "nak skodeng aku le tu" kikikihh

    ReplyDelete
  11. haha...entri memula memang rasa lawak kalo bc blek.dah nak abes stadi..besh la. selamat bpuasa + bgraduate naty :)

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...