] }

Friday, 29 June 2012

aku

aku baru perasan.

aku makan banyak tapi
tak gemok jugak.

aku baru perasan.

aku tak minat guna
telefon canggih.

aku baru perasan.

aku dah lame tak balik kampung.
kerna bz stadi.

aku baru perasan.

aku sentiasa sihat.
berkat doa mak aku dan
kehendak-Nya.

aku baru perasan.

aku tak kacak
macam lelaki korea..

hahahahaha

*sekadar nak update blog...kalau aku gune ayt perasan 2..smpai bila pn x stop..

18 comments:

  1. ohh baru perasan ea..

    hee selamat perasan kan diri...

    nice post..kreatif!

    ReplyDelete
  2. eh2..nice post laa..like3..hehehe..btw,nana dh follow piko, (#352)..thx sbb follow nana :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tq sbb follo blog y x seberapa nie...ehehe

      Delete
  3. haha..ingat kan pnjng lagi nak tulis tadi..
    len kali boleh buat yg part ke-2 punyer. ekeke :)

    ReplyDelete
  4. haha . baru mun perasan , piko sanggup cari idea untuk update blog . hehe

    tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nk update seringkas y boleh..haha

      Delete
  5. aku baru perasan,
    yg kamu memang perasan
    haha nice post la sempoi i loikeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..nk cendol..pns2 best mkn cendol nie

      Delete
    2. tak payah ! kamu makan banyak bukan boleh besar pon

      Delete
  6. Same goes to me, makan banyak tapi tak gemuk jugak. Haha. Nice bro =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/dinosaur-eggs.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku baru perasan aku makan banyak. patutlah gemok. hahha

      Delete

tinggalkan komen anda....
tq...