] }

Monday, 18 June 2012

Sebelum kawenku

Assalamualaikum pembuka entry..
Jangan gelak kalau korang bace penulisan
aku kali nie.

Idea untuk menulis entry nie keluar time aku
gosok gigi sambil tengok diri sendiri kat cermin.

Aku rase ade perkara perlu aku lakukan 
beberapa bulan sebelum kawen.

Antaranya ialah : 
1. Ambik kelas agama secukupnya.
2. Cucuk botox bagi muke kasi tegang cket.
3. Rawatan laser untuk muke.
4. Rawatan gigi.
5.Urutan batin secukupnya agar aku jadi super power.
6. Ecersice untuk badan aku jadi tough.

Setakat tue aje yang terlintas dari minda ku selama
beberapa minit aku gosok gigi tadi.

* Tulisan besar tue paling penting bagiku...hahaha

10 comments:

  1. tu baru barape minit terlintas kat fikiran.. kalau pikir betol2 mahu banyak to do list nyer..hehe

    ReplyDelete
  2. urutan batin paleng xleh blah.. hahaha.. tp ak rase tu la yg slalu dipikirkan oleh pengantin lelaki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...urutan batin mmg wajib...haha

      Delete
  3. Wahh.. Nak kahwin dah rupanya.. Tahniah.. Jangan lupa jemput kami semua.. Hekhek.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..lmbt lagi la..2 preparation awl aje..haha

      Delete
  4. untonglaa dah nak kawen, tahniah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..lmbt lgi la..still sudy lor..dush2

      Delete
  5. hahaha.. gosok gigi pon ley buat banyak idea

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ngah berangan time gosok gigi...

      Delete

tinggalkan komen anda....
tq...