] }

Friday, 22 June 2012

saka ku


Aku tak taw kenape perot aku sangat lapar..walhal dah 4 kali aku makan ari nie...pagi mkn roti..lunch mkn nasi..ptg mkn kuey teow..mlm aku mkn nasik goreng...ambik kau..aku pun x paham kenape...bukan nye tak bismillah..smue dah..

Ptt la mak aku suke kalau aku balik umah...makanan yang lebih kompem suroh aku setelkan..hahaha..badan tak gemok2 jugak..nie mesti sbb aku stop ambik mkanan tmbahan..aku dulu pernah try mnum susu untuk naekkan body...mmg berjaye..tgk bdn aku 2...agak tough..*poyo aje..tp ramai orang cakap mcm 2 la..haha


Stkt meggi tak mampu nak isi perot aku nie...kwn aku slalu cakap aku bela saka...haha..klu saka tak kan la tak hilang kalau aku ngah smyg..berpeloh perot aku tahan lapor...nak g kafe tutup la lwt2 mlm nie..

Bersyukur je la mampu ak ucap sbb ak mampu tahan dan telah mkn 4 kali...bayangkan masih ramai lagi y hari nie tak mkn pape...

mase berlalu......n aku pergi mlwt kwn ku kt bilik sblh...

nah...rezeki dpn mate...kwn aku tgh mkn n die suroh ak setelkan separuh lagi..Alhamdullillah mmpu ku ucapkan...hehehe

*saka mmg ade tapi bersyukur jgn lupe...



18 comments:

  1. banyaknya makan badan kecik ja..hehe

    ReplyDelete
  2. kalau tak bela saka mesti hantu raya......he3....
    oklatu tu bro....remy berhempah pulas nak kurus...... tetap mcm tu jugak.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..remy kne exercise la bru cpt kurus

      Delete
  3. pergghhh...dasyatnya. untung kalau bawa pergi makan mana-mana nih.

    ReplyDelete
  4. haha.. awok nie biar betul? perut bocor ea?haha tu yg makan tak kenyang2x

    ReplyDelete
  5. hahaha...bagosnye tak gemok2...huhu..nice story...
    sudi2 la follow me back k...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...nk gemok nie....done follo kamu

      Delete
  6. haha ni bukan ade saka la. kamu ni memang pelantak sejatie kot.
    dpt makan melantak muntah kedarah !!! hahahakk

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mkn byk2 bagi pewot muncet

      Delete
  7. Salam..

    Kau..ibarat king kong yg terperangkap dlm bdn mnusia..king kong pun tak melantak camni,hahahahaha

    tak kisah la piko..yg penting ko sihat. Elok ptt bawak ko pi kenduri ni, leh habiskn pe yg org lain tak habis,hek3

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ak ni king kong kecik..hahaha..
      jgn lupe jmput ak knduri..

      Delete
  8. haha,bandaran ! biase la..same la kite

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..msti besar mcm king kong nie?

      Delete
  9. untungla makan banyak badan xnaik...saya makan banyak,kejap je badan naik...geram betul grrrr~~~

    haha,saja emo kat sini :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kne exercise la mcm 2...mkn byk2 klu exercise xpe..

      Delete

tinggalkan komen anda....
tq...