] }

Wednesday, 20 June 2012

Exam

Ari nie dah seminggu aku cuti slps exam. ..keje aku tiap2 ari makan, tido n ngadap laptop...seminggu jugak aku duk struggle giler nak siapkan thesis ku...mandi tak basah, tdow tak lena aku pikirkan thesis 2...aku tak taw kenape mlm la mood aku nak wat thesis datang...hahaha...ari nie tanggal 20 June 2012 thesis aku siap dan akan dijadikan buku...kalau aku tak siap kompem la aku tak dpt nak konvo..

Esok....

Baru setel thesis...ad lak satu lagi problem student paling benci..exam la...pe lagi...haha
rupenye aku ade 2 paper lagi...mampos gua..haha..esok ok lagi sbb open book test..tapi aku paling benci la open book nie..soalan tak pernah nak senang...korang tengok aku exam pe esok..


Nah kau...Undang-undang Tentera..sdgkan hakim pn tgk buku kt mahkamah..nie kan aku nak ambik exam..haha..lecture aku dah la selalu ponteng kls..dah lebih 3 kali xde kls dye..kt u aku nie...lebih dari 3 kali memang dh kne surat nie...tapi apekan daya ku..tak kan la aku nak p bagi surat tunjuk sebab tak hadir kelas lak kat dye..mati la aku..hahaha

Die just tggalkan aku bende nie nak wt masuk exam esok...


Bukan lptop 2..haha..lptop 2 ak nk wt on9...tue kat sblh die 2..buku undang-undang tentera tue ha..kalau nipis tak pe..nie kan..tebal nak mampos...esok penat duk cari jwpn lam buku la jwp nye..

Macam mane la budak-budak u y ambik cos Law nie...haha..pape pn..aku akn berusaha nak jwp exam esok..sbb nie last aku exam ku..Insyaallah..dah tak sabar nak bla dari u..

* aku tak pandai tapi ak mampu berusaha..

28 comments:

  1. goodluck piko ! xpndai pon xpe. jnji ada usaha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tq shu..tp open book mls la..haha

      Delete
  2. goodluck piko.. hope piko blh jwb exam dgn jaya nya esokk :) aminn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tq cik apple...nk epal satu..haha

      Delete
  3. Good luck adik...ini first time tengok syllabus pelajaran di Uni Pertahanan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq...kitorang byk bljr ilmu askar aje..hehe

      Delete
  4. same. tak suka law.

    thanks follow abg askar! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..x suke name abg askar la...

      Delete
  5. good luck.. nanti dah keluar result bagitau la.. hihihi

    ReplyDelete
  6. hehehe...standardlah piko.memang nama je open book. tapi majority soalan yang sangat 'senang'. ^^;

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..dh jwb tadi..pnt cari jwpn..haha

      Delete
  7. wah! best nye ade blaja navy!

    ReplyDelete
  8. woohaa.. exam? sape yg suke kan..haha

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. hehe...tq kamu..ngah berusaha smbil berblog..heehe

      Delete
  10. Good luck bro. All the best =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq ee...hehe....blog kamu cntik..hehe

      Delete
  11. exam?awesome lahh . padan muke kamu . haha
    all the best ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..jht tol kamu ye cendol..xpe..
      bagi cendol satu

      Delete
  12. wah..last paper la hari ye:) kita 2 paper lagi:) gud luck ye..

    ReplyDelete
  13. gila bapak 26000 orang suka...
    mencari2 mana butang komen, rupanya menatang tu...
    BTW... kalau aku pegi interview masa tu... mesti kita sama kos kan...
    aku terlepas tarikh interview masa awal mula sebelum masuk U...
    kan ada kena interview agi (UPU tu)... tapi biasalah budak kampung
    masa tu jarang nak online, dok kampung mana da tenet bagai
    bila buka upu, ada plak rupanya interview tapi melepas... so, memang takde rezeki nak masuk UPNM...

    btw, bertuah la ko erk... kitaorng belajar LAw main hafal je... nak hafal kes, takpe kalau satu dua.. ni berpuluh2...
    tapi.. ok la tu lepas dah... open book kot, takkan tak le dapat A...

    jumpa kat UUM... c u prend

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...