] }

Wednesday, 8 August 2012

worldless wednesday

aku bersyukur dengan apa yang telah dikurniakan oleh-NYA...aku berharap ini pilihan yang terbaik untuk aku..sesungguhnya DIA maha mengetahui apa yang terbaik untuk hambanya..





#semoga semuanya berjalan lancar

65 comments:

  1. mudah mudahan mcm tu lah

    *btw hensem vespa dekat header tu. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon jgn berperasaan ye si tuannya. bhahaha=))

      Delete
  2. InsyaAllah... bersyukur dgn pemberian-Nya....

    ReplyDelete
  3. ye .. bersyukur walaupun sedikit ..

    ReplyDelete
  4. awal bangun piko. sahur yer
    wah background lagu raya la =)

    pasal entry ni, boleh juga buat sujud syukur. 2 rakaat pun x apa

    ReplyDelete
  5. manusia akan bersyukur bila mendapat apa yang diinginkan saja.. tapi dia tak sedar bahawa setiap hari ada sahaja allah bagi dekat dia.. #self reminder

    ReplyDelete
  6. Thanks for sharing :)
    Insyallah akan dipraktikkan sentiasa.

    ReplyDelete
  7. nice info bro :) leh ikut pasnih... :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dan terima kasih
    peringatan bersama
    selamat hari raya piko
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  9. aaahh kn..bole wt slide nk tazkirah ni..

    ReplyDelete
  10. yea ssungguhnya jadi lahh umat yg reti bsyukur ;D

    ReplyDelete
  11. comel gilaa header vespa tu! hihi

    n nice entry. yup. kita perlu lah sentiasa bersyukur dgn sgla nikmat yg diberikn-Nya =')

    ReplyDelete
  12. ya sentiasa bersyukur..morning piko=)

    ReplyDelete
  13. banyak cara bersyukur.. thanks for sharing ;)

    ReplyDelete
  14. Salam sejahtera. Saya Awie Omar dari awieomar.blogspot. dah lama follow sini. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri. Hanya follow blog "Awie Omar" dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :)

    ReplyDelete
  15. salam perkenalan...alhamdulillah...kita patut sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada kan??hehe :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. yeayyy~dpt info..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  17. wah!piko piko!!nice entry.i loikeee!!
    ucapkan alhamdulillah!!

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah...semoga kita akan terus bersyukur atas segala nikmat NYA :)

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah. semoga kita hidup dalam keredhaan-Nya. aminn

    ReplyDelete
  20. semoga kita sama sama sentiasa lah bersyukur dengan setiap kurnian Nya

    ReplyDelete
  21. sentiasalah bersyukur segala kurniaanNya :)

    ReplyDelete
  22. "Oleh itu ingatlah kamu kepadaKu (dengan mematuhi hukum dan undang-undangKu), supaya Aku membalas kamu dengan kebaikan; dan bersyukurlah kamu kepadaKu dan janganlah kamu kufur (akan nikmatKu)."
    (Al-Baqarah, 2:152)

    ReplyDelete
  23. terasa insaf seketika , kini dan selamanya ~~ hehehehe !

    ReplyDelete
  24. alhamdulillah..nice entry tq for sharing this ;))

    ReplyDelete
  25. bagus....teruskan kongsi perkara yg baik..

    ReplyDelete
  26. amboi piko nie.. selalu ngat edit blog ye.. selalu de kelainan..hoho..

    ReplyDelete
  27. Perkongsian yang menarik! Sama2lah kita terapkan sikap sentisa bersyukur dengn segala nikmat yang dilimpahkan kepada kita hingga ke hari ini.. =)

    ReplyDelete
  28. alhamdulillah perkongsian yg menarik
    jom follow me anayaafi.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. ucap alhamdulilah, tanda kesyukuran

    ReplyDelete
  30. alhamdulillah...setuju2..:)
    btw thnx follow blog sy ye encik PIKO...:)

    ReplyDelete
  31. intinya Alhamdulillah

    jika sudah bersyukur jangan lupa berkenalan juga denga Allah yang Maha Esa agar sempurna nikmat kita

    ReplyDelete
  32. orang sellau ucap syukur..tp xpernah nk tunjuk kat Allah..

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah
    terima kasih sharing ilmu

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...