] }

Tuesday, 7 August 2012

mak rindu anak

sudah lama aku tak balik kampung sebab masih belajar.
kalau naek bas pun dalam 8 jam perjalanan.
kalau cuti pun mesti aku ada military training.
saya bukan tak nak balik mak.
rindu sangat nak makan masakan mak.
mak tau kan anakmu nie kuat makan.

mak mesti call aku tanya bila nak balik.
tanya buka posa dan sahur macam mana.
aku jawab makan apa yang beli kat bazar aje.
mak tau aku tak cukup makan.

ye mak....
minggu depan saya balik kampung.
insyaallah bersama pinky tersayang.
doakan saya ye mak.
sesungguhnya anakmu rindu kalian semua di sana.

41 comments:

  1. hehe..sabaq naa..insyaAllah minggu depan blh jmpa mak. :)

    ReplyDelete
  2. ceyhh suka pink nak gak mto vespa

    ReplyDelete
  3. rndu sgt nie...menanges taip entry nie....huhu

    ReplyDelete
  4. cantek vespa tu bro..hahah..masa budak2 dulu penah guna.skng ne xde da.guna LC ngan FZ pulak..

    ReplyDelete
  5. huhuhu..dah berapa lama tak balik ni..?

    ReplyDelete
  6. Semoga balik cepat...mak dah rindu tu.. Hehe.. :)

    ReplyDelete
  7. alololo.. kampung kat mane?

    ReplyDelete
  8. tiap2 minggu balik kg hehe

    ReplyDelete
  9. tiba-tiba rasa macam nak balik kg jugak :)

    ReplyDelete
  10. dh pernah rasa perasaan mcm nie. pujuk hati sdr jerk selalu. bebaik blk kg nnt :)

    ReplyDelete
  11. rindu nak makan ayam masak merah le tuuu.. :_)

    ReplyDelete
  12. aloooo sedih je bnyi . sabor2 xlma dah nk raya

    ReplyDelete
  13. sedihnyer. tk sbr nak balik ganu ke? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..mesti la x sbr nak balik...

      Delete
  14. selamat pulang kekampung... kirim salam kat mak tu ye.....

    ReplyDelete
  15. pinky?siapakah dia ...hehe
    salam kenal dan follow sini juga

    ReplyDelete
  16. kirim salam kt mak taw...hehhe

    ReplyDelete
  17. salam blogger bro....singgah2 la ke entri Pengemis Cinta...

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...