] }

Wednesday, 17 October 2012

aku berjaya membeli sebuah ferrari


idamanku

assalamualaikum dan salam sejahtera.....

bak kata pepatah melayu "sedikit-sedikit lama-lama menjadi bukit"...pndai jugak aku berperibahasa ye...haha..akhirnya...lama jugak la aku usha ferrari idaman ak nie....dari kecil aku menabung akhirnya...dapat jugak aku beli....mungkin korang tak caya kan....umor baru 22 tapi dah dapat beli ferrari...tapi nak wat macam mane....orang cakap usaha tangga kejayaan...aku dah lupakan vespa ku...beralih ke kereta lak...harganya tak perlu aku ceritakan...dah nama pun ferrari..mestilah mahal..hehehe


^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

tapi...bukan itu kereta ferrari yang aku maksudkan..ini dia...kereta yang berharga rm3...aku beli kereta nie kat kedai 2 ringgit...murah2...haha...aku suka main kereta nie time kecik2 dulu...mane yang lelaki tu kompem pernah maen mainan nie...hehee...kat umah aku pun still ada lagi..tapi tak complete la...saje je nak mengimbau kenangan budak-budak...aku pun beli la satu...warna merah kat atas tu lambat lagi la aku mampu beli...haha


oh ferrariku


19 comments:

  1. Hahaa . Dah agak mesti ada udang disebalik mee nak pribhasa jugak *macam xkena je pribhasa tu*

    ReplyDelete
  2. erk ~ skrg ni ada jual lagi ek?? ahahaha... igtkn dah xde...

    ReplyDelete
  3. ahakx.. dah agak .. kalau bosan, boleh la main2, sambil mengimbas kembali kngan lame.. hahah

    ReplyDelete
  4. okay , nak tumpang bleh tak hahahha

    ReplyDelete
  5. da agk da,,,piko ne da2 je cm cursor nya yg ska mlayang2 ke sna ke mari ne :p

    ReplyDelete
  6. ala, tak semestinya laki tau...
    saya dulu pun pernah main keta ni...=D

    ReplyDelete
  7. saya dulu ada semua set Dash yankuro
    thunder ball.rising doll. emperor. hehe

    ReplyDelete
  8. ek, menabung dr kecik ye nak beli kereta ferrari kecik tu.ahaha.

    ReplyDelete
  9. untunglah ade ferrari.
    nk tumpang blik terengganu raya haji nih ^^,

    ReplyDelete
  10. alamak..kereta mainan pon jadilah..

    ReplyDelete
  11. baru igt nak ngorat terus abg ferari ni haha :D

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...