] }

Thursday, 15 March 2012

Handphone

Handphone atau lebih dikenali sebagai telefon tangan menjadi pujaan remaja pada masa sekarang nie.. Lebih-lebih lagi smartphone yang touchscreen...Adoyai jeles aku tengok kawan-kawanku shoping telefon tangan baru bile duit dah masuk...Pernah sekali kawan baik aku bagi aku penyepak sebab aku tak tukar telefon tangan baru...Siap tawarkan aku ngan telefon tangan moden die lagi kt aku. Aku cakap x nk....hahaha

Ada aku kesah korang pakai fon pe..beli pn gune duit pinjaman study..hahaha

Aku still study lagi la woi nak pakai fon mahal-mahal.. Duit pun mak bapak aku bank in kan kat aku. Setakat nak ambik gambar x pyh la. Aku dah ade nikon aku tue...lagi mantap hasil gmbar nye...hahaha...Kalu korang cakap pkai smartphone nak dengar lagu dan main game..ala..Laptop aku ada lagu ngan game bersepah..Siap leh tekan kuat-kuat lagi.. Mane sama ngan touchscreen korang 2..hahahaha....Bagitau aku apa lebih sangat smartphone korang tue?...hahaha..

Berfikir jauh jap..

Nanti fon yang korang beli sekarang dah xde nilai dan murah bila aku dah keje..hahaha...Lagi ganas fon kuar time aku keje nanti..Time 2 baru aku leh bangga pkai fon mahal-mahal sebab guna duit aku...hahahha..menabung dulu..simpan duit dari sekarang nie ha...

*poyo je..padahal x reti nak gune smartphone....hahaha...nsem x fon aku..nie pn aku rembat adik aku punyer...

1 comment:

  1. telefon tangan? handsome telefon tangan tu haha :P

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...