] }

Saturday, 1 December 2012

mat Luthfi vlogger no 1

Assalamualaikum semua..salam hujung minggu...hujung minggu nie macam biasa la kehidupan aku...duk umah lepak ngn kawan-kawan je la...ada isteri ley jugak bermanja-manja..nie tak kan la aku nak p bermesra ngn kawan aku...hikhik...malam tadi aku pergi melepak jap di Pekan Frinjan yang sudah lama tidak diadakan...nak taw lebih lanjut klik kat sini....Pekan Frinjan



Best jugak cuci mata kat sini malam tadi....hehe...dah lame tak tengok cewet-cewet malaysia....haha...tapi awek kat gambar tu lagi hot la....MatLuthfi vlogger no 1 Malaysia...kata nya baru 5 hari balik Malaysia...tak sempat nak sembang lama..sebab time aku tegor die tu die dah nak balik....ramai tak perasan dia nie...ye la..tempat event tu tak berapa terang...si luthfi nie bukannye putih pun...kalau putih senang nak nampak...haha....

tapi aku salute la kat mamat nie...siap dapat shout award 2012 lagi...bukan senang nak dapat tu...bagus jugak ang duk over sea ye.....jap je ley fames...haha...aku nak try wat macam ang jugak la...
jom layan video die kat bawah nie jap....pas tengok video abes la entry aku nie...:)



#hujung minggu yang membosankan tanpa sebarang aktiviti....

20 comments:

  1. Wah ! Dapat jumpa matluthfi...terbaik !selalu gak tengok youtube dia...memang kelakar n aa massage yg nak di sampaikan...kekadang x masuk akal...hehe

    apa pun semoga berjaya lah ya...terima kasih singgah blog saya..

    ReplyDelete
  2. Perghhhhhh... jumpa Mat Luthfi!!! biar betol??hahah... nak jumpa gakkkk....

    ReplyDelete
  3. waaa bestnye jumpe die..
    video die sume best laa..

    ReplyDelete
  4. apsal aku x nampak pon ko kt frinjan semalam??? ke sebab aku x cam muka ko...ahahaha :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..ko x cnta aku..sbb tu x cam...

      Delete
  5. untung ler jumpak 'celebriti' hahah~
    awat x koling2 ja bla jmpk lutfi ni? haishhh!
    jeles2 -.-"

    ReplyDelete
  6. Video mat lutfi ni memang best! byk ilmu yg kita dapat even vid tu nampak senget.. hehehe... untungnyaaa dapat jumpa dengan dia... jelly!

    ReplyDelete
  7. lain je muka dia , tak perasan tadikk .

    ReplyDelete
  8. seronok dpt jumpa matluthfi piko???
    pergi tak ajak pun...heheh :)

    ReplyDelete
  9. video die best . paling suka tengok kopi dan kopiah . tiap video ade mesej yang bagus (:

    ReplyDelete
  10. tak jumpa saya ker??

    alaaa sedih... T__T

    ReplyDelete

  11. vlog dia memang best. ada mesej.

    ReplyDelete
  12. bertuahnye kalau dapat kebetulan mcm ni :D

    ReplyDelete
  13. Fie selalu dengar nama mat luthfi tu tapi fie tak kenal pun siapa. hehe.

    ReplyDelete
  14. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Tidak ada yang namanya hari yang tidak penting dalam kehidupan manusia ini. Setiap saat berharga.

    ReplyDelete

tinggalkan komen anda....
tq...